Sekalaista sähellystä vuodesta 2010

Sisällön tarjoaa Blogger.

Etusivu


Jossu @ Pixabay

Jossun public domain -kuvat. Ilmaisia kuvia omaan ja mainoskäyttöön.

Iso slideri

[4][valokuvaus][slider-top-big][display_title_name]
Olet täällä: Etusivu / Olohuoneen kimpussa

Olohuoneen kimpussa

| Ei kommentteja
Kuten luvattua, kalusteet saapuivat viime perjantaina. Noudimme ne samantien, ihmeekseni ne jopa mahtuivat meidän henkilöautoomme!

Sitten alkoi kokoamisurakka. Ohjeet olivat ihan hyvät, ja ilokseni huomasin, että ruuvinkohdat oli merkitty osiin valmiiksi pienillä koloilla. Siihen se ilo sitten loppuikin.
Tv-tason laatikoihin kuului hidastimet, jotka ruuvattiin omaan tilaansa hieman laatikon alapuolelle. Niitä varten oli merkitty koloilla oma ruuvauspaikkansa. Tosin paikka oli reilun puoli senttiä pielessä, eikä hidastin sen vuoksi toiminut. Ei auttanut kuin silmällä yrittää katsoa parempi paikka. Onneksi se lopulta suostui toimimaan uudessa sijainnissaan, sillä muutama ruuvauskerta lisää, ja rungon lastulevy olisi ollut ruuvauskelvotonta.




Tässä lopputulos. Nättejä kalusteita. Loppuhinnaksi tuli 580 €. Kuvat eivät ole kaksisia, uudesta kamerasta huolimatta napsin monesti fotoja kännykällä :)








Olohuoneen listoitus on pikkuhiljaa valmis. Enää keittiön puoli tekemättä. Matkan varrella on hyvin selvinnyt, miksi osa ihmisistä on naureskellut kattolistavalinnallemme. Sitä on pirun hankala saada oikeaan jiiriin! Lista on hieman kourunmuotoinen, mikä vaikeuttaa leikkuutyötä entisestään.

Piipahdettiin taannoin Jyskissä. Sieltä tarttui mukaan kiva metallinen verhotanko alle parilla kympillä. Nyt pitäisi vielä löytää porakoneen latausjohto, että tangon saisi ruuvattua kätevästi seinään....