Sekalaista sähellystä vuodesta 2010

Sisällön tarjoaa Blogger.

Etusivu


Jossu @ Pixabay

Jossun public domain -kuvat. Ilmaisia kuvia omaan ja mainoskäyttöön.

Iso slideri

[4][valokuvaus][slider-top-big][display_title_name]
Olet täällä: Etusivu / , HTC Desire - pelit / ohjelmat muistikortille

HTC Desire - pelit / ohjelmat muistikortille

| 9 kommenttia
Koska joku oli käynyt sivuillani hakusanoilla "miten pelit saa HTC Desiressä muistikortille", niin ajattelin sitten kirjoittaa pätkän aiheesta.

Heti alkuun voi sanoa, että kaikkia ohjelmia / pelejä ei saa muistikortille, ellei niissä ole tukea siihen. Eli esim. Facebook-sovellusta tai Flash Playeria on turha yrittää siirtää muistikortille. Ainakaan kirjoitushetkellä se ei onnistu. Sen sijaan sovellusten tekijöille voi lähettää palautetta sähköpostitse, että lisäisivät sovelluksiinsa tuen siirrolle.

Puhelimen omasta valikosta löytyy kohta, jolla siirtoa tukevat sovellukset voi siirtää muistikortille.
Menu-painike > Asetukset > Sovellukset > Hallitse sovelluksia.
Puhelin näyttää asennetut sovellukset välilehdittäin. Oletuksena näkyy ladatut sovellukset. Sovellusta klikkaamalla saa tietoikkunan auki, jossa on nappi "Siirrä SD-kortille". Jos painike on harmaana, ei sovellusta voi siirtää.

En jaksanut siirtää sovelluksia yksitellen, joten latasin kokeeksi ilmaisen "APP 2 SD Free" -ohjelman Android Marketista. Ohjelma listaa sovellukset, jotka on mahdollista siirtää kortille. Ohjelma pystyy siirtämään kaikki sovellukset kerralla.

Kun siirrot on tehty, voi nykyisen muistinkulutuksen katsoa APP 2 SD Free:n alareunasta, tai puhelimen omasta valikosta:
Menu-painike > Asetukset > SD-kortti ja puhelimen tallennus
Siellä näkyy kohta "Sisäinen puhelimen tallennustila", jossa lukee käytettävissä olevan tilan määrä.
Androidin päivityspaketit ovat tähän mennessä olleet n. 25 mt, joten vähintään sen verran tarvitset jos tulee uusi päivitys ja haluat sen asentaa.