Sekalaista sähellystä vuodesta 2010

Sisällön tarjoaa Blogger.

Etusivu


Jossu @ Pixabay

Jossun public domain -kuvat. Ilmaisia kuvia omaan ja mainoskäyttöön.

Iso slideri

[4][valokuvaus][slider-top-big][display_title_name]
Olet täällä: Etusivu / Terassin rakentaminen - kuvakooste

Terassin rakentaminen - kuvakooste

| 2 kommenttia
24.6.2011

Ettei kesällä jäisi vapaa-aikaa yli, niin päätettiin pistää terassiprojekti vireille. Kahdeksan asunnon yhtiössämme kuudella on katetut terassit, joten eipä mekään haluttu ilman olla. Laitan siis kuvaparaatin muistutukseksi siitä, miten tuskainen työmaa tällainenkin vaan voi olla :D


 Olettekos nähneet kaatopaikkaa? No nyt olette. Voitte vaan arvailla miltä tuntui, kun se oma "unelmapiha" näytti tienvarresta kerättyjen rojujen dumppauspaikalta. Kuvat vaiheesta, jossa harkkojen maahanupotus oli vielä kesken.

Pikkuhiljaa se siitä tasaantui. Harkot upotettu, maa levitetty. Sen jälkeen oli vuorossa suodatinkangas ja sora sen päälle. Puoli kuutiota soraa maksaa muutes 16 € (päivän tietoisku).


Suodatinkangas asennettu, sora levitetty ja runkopuut haettu.
 Runko valmis! Seuraavaksi laudoitusta.

Siitä se lähtee...

 .. ja tähän tällä hetkellä päättyy. Laudoitus valmis, yhteensä 27 m2. Aika reippaan kokoinen terassi, mutta eipähän jää pieneksi :D


Tällä hetkellä projekti on tässä vaiheessa. Laitetaan lisää juttua kun homma etenee :)


27.9.2011

Terassi on hieman saanut jatkoa. Tällä hetkellä kaiteet ja pystypalkit on jo kiinnitetty, sekä osa kattoruoteista. Valokate odottaa vielä kiinnittämistään.





7.7.2012
On jäänyt tämä kuvapostaus hieman pitkiin kantimiin. Kyllä terassi saatiin suht valmiiksi jo viime kesän puolella, vaikka kuvat antavat muuta ymmärtää. Kattoruoteet (vai miksi niitä sanotaan) kiinnitettiin, ja muovinen valokate asennettiin pala palalta. Minä sain kunnian ryömiä terassin uutta kattoa pitkin poraamassa katteeseen reikiä ja ruuvaamassa ruuvit kiinni. Pelotti, mutta näköjään ei hajonnut alta :D

Terassin katto seinänaapurin suuntaan. Naapurille jätetty pystypalkkiin tilaa, josta voi jatkaa oman terassinsa katteen.

22.7.2012
Väliseinäkkeet tehtiin uusiksi. Ilman katosta seinäkkeet olivat päässeet pahasti lahoamaan 17 vuoden aikana.
Ja koko ajan pitää askarrella muutakin lisää. Terassin reunassa ei tuo nurmikko tunnu viihtyvän, joten se vedettiin sileäksi ja tilalla on nyt punaista soraa.
Sora eristettiin nurmikosta pihakivillä. Reunaan lisätty multaa ja nurmikon siemeniä.

 
 Lopputulos
Ai niin, meinasi ennen-jälkeen kuvat jäädä laittamatta. Jokainen ehkä voinee päätellä alla olevista kuvista kumpi on kumpi ;-)