Sekalaista sähellystä vuodesta 2010

Sisällön tarjoaa Blogger.

Etusivu


Jossu @ Pixabay

Jossun public domain -kuvat. Ilmaisia kuvia omaan ja mainoskäyttöön.

Iso slideri

[4][valokuvaus][slider-top-big][display_title_name]
Olet täällä: Etusivu / , Minä osaan pukeutua - väärin.

Minä osaan pukeutua - väärin.

| Ei kommentteja
Onnistuin eilen palelluttamaan pikkuvarpaani, jee!
Eilinen pakkanen tuntui poikkeuksellisen kylmältä, joten ajattelin laittaa lisää sukkia ratsastus/tallikenkien sisään. Kengät ovat hieman väljät, joten joudun jo muutenkin pitämään niissä yksiä ylimääräisiä sukkia. Kolmista sukista huolimatta (tai niistä johtuen) ratsastustunnilla jalkoja paleli ja tunto oli hukassa. Yritin vaan pyöritellä nilkkoja, jotta veri kiertäisi.
Vasta kotona huomasin, että pikkuvarvas oli ihan valkoinen. Varovasti lämmittelin koipia, ja voi sitä poltetta kun veri alkoi kiertää :/ Riemun lopuksi varpaat turposivat riviksi punaisia palloja. Eivät sentään mustuneet...

***

Eilen saatiin myös lisätietoa kylppäriremontin etenemisestä. Taloyhtiön hallitus on päättänyt remontin tekijän, ja remontin valvojakin on jo tiedossa. Jospa sitä pääsee saunaan jo ennen joulua!
Vaan rahaa halutaan joka suuntaan. Isännöitsijä tahtoo 320 € siitä hyvästä, että kirjaa remontin ylös. Valvoja taas ottaa visiitistään 120 €. Onneksi nuo kulut eivät tule meille suoraan, ja asunnon myyjäkin maksaa osan remontista.

Ehkä tämä tästä paisteeksi kääntyy - viimeistään kesään mennessä.

Uskaltaisinkohan sen verran iloita asian etenemisestä, että kävisin laattaliikkeessä vilkaisemassa valikoimaa?