Sekalaista sähellystä vuodesta 2010

Sisällön tarjoaa Blogger.

Etusivu


Jossu @ Pixabay

Jossun public domain -kuvat. Ilmaisia kuvia omaan ja mainoskäyttöön.

Iso slideri

[4][valokuvaus][slider-top-big][display_title_name]
Olet täällä: Etusivu / Uusia huonekaluja

Uusia huonekaluja

| Ei kommentteja
Taitaa olla jo aikamoinen klisee, että nuoret parit uusivat aina käypiä huonekalujaan muuttaessaan ensiasuntoonsa. Tätä puoltaa jo ihan käytännön syytkin, esteettisistä nyt puhumattakaan.

Yhteensä kymmenen vuotta asuttuamme erilaisissa ja eri kokoisissa opiskelija-asunnoissa että yksityisessä vuokrakerrostalossa, on matkaan tarttunut jos jonkinlaista huonekalua. Monesti opiskeluaikoina huonekalujen virkaa toimittavat mitä erilaisimmat omat "patentit", ja sukulaisilta yli jääneet 80-luvun kalusteet. Pikkuhiljaa myös opiskelijalla oli varaa hankkia oman näköisiä kalusteita, mutta aina lopulta huomaa, että mikään ei sovi minkään kanssa yhteen. Saati välttämättä mahdu siihen seuraavaan kotiin. Ja haluaahan ensimmäiseen omaan kotiinsa asioita, jotka mahtuvat sinne ja sopivat yhteen.

Meillä on menossa kirjahylly vaihtoon. Hyllyssä ei ole mitään vikaa, ja on nättikin, mutta tv-taso on käytännöllisempi. Enkä enää halua pitää koriste-esineitä keräämässä pölyjä, vaan yritän tähdätä edes jonkinlaiseen minimalismiin, mikä tuntuu olevan aika mahdotonta. Mutta saahan sitä toivoa :) Myös lipastot/kaapit ovat tällä hetkellä suosiossani. Niihin saa kaiken rojun piiloon, ja se taas helpottaa siivoamista.

Olisihan se hienoa, jos kykenisi tilaamaan puusepältä kaiken. Mutta tässä vaiheessa on pidettävä kukkaronnyörit tiukalla, ja suunnaksi otetaan ah-niin-parjattu Ikea. Aina kuulee, miten huonolaatuisia kalusteita sieltä saa, mutta meillä ei ole mikään tarkoitus niissä ryhtyä kiipeilemään. Ja sitäpaitsi mielestäni siellä on nättejä kalusteita ja tavaroita. Ja nyt kun vihdoin Tampereellekin saatiin Ikea, matka lyheni puolella.

Ystävillämme on valkoinen Bestå Burs -taso, mikä miellyttäisi omaakin silmääni. En tiedä, kehtaisiko sitä ostaa samanlaista :D Myös Bestå -taso ja kaapit näyttävät hyvältä yhdistelmältä.