Sekalaista sähellystä vuodesta 2010

Sisällön tarjoaa Blogger.

Etusivu


Jossu @ Pixabay

Jossun public domain -kuvat. Ilmaisia kuvia omaan ja mainoskäyttöön.

Iso slideri

[4][valokuvaus][slider-top-big][display_title_name]
Olet täällä: Etusivu / Edistystä

Edistystä

| Ei kommentteja
Pintaremontti jatkuu - hitaasti mutta varmasti. Tai parempi olisi jatkua, muutto tapahtuu viimeistään ensi viikolla, jolloin on kuun viimeinen päivä.

Sopivat vetimet on vihdoin löydetty. Aiemmin aiotut eivät käyneetkään, sillä vanhoista vetimistä jäi ovenpieliin ikävät rinkulat, jotka piti saada peittoon.

Uudet vetimet (vasemmalla) maksoivat huimat 1,70 € / kpl, josta lähti vielä -15 % kanta-asiakaspäivien ansiosta.

Vanhoista vetimistä pitäisi päästä eroon, ehkä ne joku huolii mökille tms.


Muuallakin on tapahtunut jotain. Olohuoneen seinät ovat miltei pohjatyöstetyt, joten pian saisi iskeä maalia pintaan ja tapettia parille seinälle. Maalattavien seinien sävyksi valittiin Tikkurilan Piazza, joka näytti seinällä vielä paremmalta kuin siinä värilastussa.


Makuuhuone on listoja vaille valmis. Aika räväkkä siitä kyllä tuli :) Mutta yllättävän hieno kuitenkin. Joukokin pysyi viimeiseen asti valitsemassaan tapetissa, vaikka välillä taisi jo epäillä, uskaltaako sitä seinään laittaakaan.

Prisman viikonloppuisten kanta-asiakaspäivien ansiosta myös tapetit ja maalit lähtivät meidän matkaamme suitsait sukkelaan. Mutta ainahan näillä alennuksilla on kääntöpuolensakin. Ennen alepäiviä makuuhuoneen tapetti maksoi n. 26 € / rll, kun alepäivien alkaessa normaalihinta oli pompsahtanut 28,90 euroon.
Rullan hinta oli lopulta 24,57 €, mikä oli mielestäni ihan kohtuullinen hinta.

Myös olohuoneen tapetit on nyt ostettu. Viidakkomeininki jatkuu makuuhuoneen lisäksi myös olohuoneessa, johon valittiin lähes samankuosinen, mutta vaal.sinipohjainen lehtitapetti. Päätin, että tapetin on löydyttävä hyllystä, sillä meillä ei ole aikaa odotella 2-5 viikkoa tilaustapetin saapumista. Sen vuoksi valikoima oli hiukan suppea, etenkin kun emme halunneet yksiväristä emmekä kukkaistapettia. Mutta ihan hyvät valinnat tuli mielestäni tehtyä. Työhuoneen pinnat ovat vielä miettimättä. Joko ne maalataan kokonaan tai laitetaan tapettia sinnekin yhdelle seinälle, mikäli maali ei riitä.