Sekalaista sähellystä vuodesta 2010

Sisällön tarjoaa Blogger.

Etusivu


Jossu @ Pixabay

Jossun public domain -kuvat. Ilmaisia kuvia omaan ja mainoskäyttöön.

Iso slideri

[4][valokuvaus][slider-top-big][display_title_name]
Olet täällä: Etusivu / Tapetoinnista se lähtee

Tapetoinnista se lähtee

| Ei kommentteja
Eilen perjantaina 1.10.2010 meistä tuli ensiasunnon omistajia :) Mitäs siinä muutakaan, kuin aloittaa heti remontilla.

Jouko aloitteli iltasella makuuhuoneen tapeteista ja nyppi jalka-/kattolistoja irti. Lauantaiaamuna jatkettiin aloitettua työtä, ja koko päivähän siinä vierähti.

Päivän työn tuloksena makuuhuone on nyt siistimistä vaille valmis paklattavaksi ja pohjamaalattavaksi, sekä olohuoneesta on revitty palstautuvan tapetin ensimmäinen kerros irti. Sieltä täältä on otettu listoja lisää irti.

Huonekuvassa näkyvälle päätyseinälle olisi tarkoitus laittaa tapetiksi mustapohjainen, turkoosin sinisillä lehdillä kuvioitu vinyylitapetti. Kuvassa oikealla samalla kuosilla tapetoitu seinä.
Sivuseinät maalataan, väri varmaan joku vaalea, tapettiin sopiva vaal.ruskea tai harmahtava.
(kuvat rtv:n sivuilta www.rtv.fi)




Seuraavaksi pitäisi käydä kylpyhuoneen ja saunan silikonisaumojen kimppuun. Hirvittää jo valmiiksi, sillä yritin eilen päästä alkuun - huonolla menestyksellä. Luin netistä, että silikonisaumojen poistoon on olemassa jotain pehmitysainetta. Pitänee hakea pullollinen sellaista, jos siitä olisi apua.

Maanantaina saa tietää, tuleeko parketinhioja/-lakkaaja tiistaina vai torstaina. 14 € / m2 hiottuna ja viiden kerroksen lakalla, sis. alv. Ei mielestäni paha hinta, Etelä-Suomen hinnat ovat lähempänä 20 € / m2.

P.S. - Tapetteja kannattaa todellakin käydä vertailemassa eri liikkeissä. Paikallisessa rakennusalan liikkeessä tuo sinimusta tapetti maksaa 43 € / rll, Prismassa sama rulla on 26 €.