Sekalaista sähellystä vuodesta 2010

Sisällön tarjoaa Blogger.

Etusivu


Jossu @ Pixabay

Jossun public domain -kuvat. Ilmaisia kuvia omaan ja mainoskäyttöön.

Iso slideri

[4][valokuvaus][slider-top-big][display_title_name]
Olet täällä: Etusivu / Spryfox: TripleTown

Spryfox: TripleTown

| Ei kommentteja
Google+ -palvelusta löysin muinoin puzzlepelin, johon olen sittemmin uhranut aikaani myös iPhone-version kanssa, yrittäessäni löytää sopivaa metodia linnojen rakenteluun. Itselleni peli toi ensialkuun mieleen vanhan kunnon Popcapin Atomica-pelin. Tosin sillä erotuksella, että Atomicassa pelilaudalla yhdistellään neljä samanväristä palluraa jotta ne saa katoamaan ja sitä myötä pelilaudalle lisää tilaa. TripleTownissa pitää yhdistää kolme samaa elementtiä, esim. puuta, joista muodostuu askelta parempi pelinappula. Kolmesta heinästä saa puskan, kolmesta puskasta puun, kolmesta puusta talon, ja niin edelleen.

Yleensä simppelein idea on myös kaikkein koukuttavin. Pelissä ei liikoja tarvitse aivoja rasittaa, jos ei siltä tunnu. Mutta mikäli mielii kiinni parempiin pistesaldoihin, saa kyllä nähdä vaivaa! Oma ennätykseni taitaa pyöriä tuossa 250 000 pisteen tuntumassa, himopelaajien ajaessa ohitseni kirkkaasti miljoonapoteillaan. Mutta työskentely jatkuu...

Hieman miinuksia kyllä heittäisin toteutuksen suuntaan. En tiedä onko Google+ -versio koitettu kääntää puhelimelle jollakin automaattisella koodinkääntäjällä, vai miksi se vilisee typeriä bugeja siellä täällä. Esim.
  • Pistelistat toimivat miten sattuu, jos ylipäätään suostuvat käynnistymään. Monesti listana näkyy pelkkä tyhjä ruutu.
  • Joskus pelinappulan sijaan näkyy tyhjää, ja joutuu vain arvailemaan mitähän sieltä tulee.
  • Pelissä on erilaisia pelilautavaihtoehtoja, mutta jos olet jo jonkun niistä aloittanut, uuden pelin voi valita vain sammuttamalla pelin ja käynnistämällä sen uudelleen.
  • Tutoriaalia ei voi ohittaa, vaan se on pakko pelata läpi.
Pelin versionumero on kuitenkin 1.21, joten luulisi että olisi hieman hiotumpi kokonaisuus.

Ärsyttävän koukuttava puzzlepeli.