Sekalaista sähellystä vuodesta 2010

Sisällön tarjoaa Blogger.

Etusivu


Jossu @ Pixabay

Jossun public domain -kuvat. Ilmaisia kuvia omaan ja mainoskäyttöön.

Iso slideri

[4][valokuvaus][slider-top-big][display_title_name]
Olet täällä: Etusivu / Redlynx: Motoheroz

Redlynx: Motoheroz

| 2 kommenttia
Suomalainen Redlynx-pelistudio on askarrellut hyvännäköisen MotoHeroz- pelin, jota jaettiin tässä päivä pari sitten ilmaiseksi Applen App Storessa.

Coolin näköisesti ajaminen ja kuvankaappauksen ottaminen yhtäaikaa osoittautui haasteelliseksi.


Etäisesti Elastomaniaa mieleentuova mäkiajelupeli on hieno taidonnäyte suomalaisesta peliosaamisesta. Ainakin itse tykkään!
Pelin perusidea: aja mönkijällä tahi sentyyppisellä välineellä mäkiä ylös alas ja ympäri, päihitä tavoiteaika ja tienaa rahhoo! Rahalla kulkupeliä voi parannella, jotta kenttiin saa vieläkin paremmat kierrosajat.

App Storessa suomipojat ja -tytöt hieman vinkuivat siitä, että peli olisi liian vaikea läpäistäväksi ilmaisin menetelmin, ja että peli olisi mahdollista pelata läpi vain ostamalla parannuksia kulkupeleihin oikeita euroja käyttäen. Itse en vielä ole pelissä niin pitkällä, että osaisin tuohon kummempia kommentoida. Peli on kyllä haastava, mutta mitä iloa siitä olisi, jos kentän läpäisyyn vaadittaisiin 2-3 yritystä?
Jos et vaan osaa pelata, ja haluat lisää rahaa maksamatta euroja, niin pyöritä alkuvalikon maapalloa sormella ympäri. Jokaisessa kierroksesta irtoaa kolikko ;P

    Boooonusta siitä, että peli on kivannäköinen, valikot pelittää ja peli on muutenkin hiotun oloinen. Hieman miinusta siitä, että ajonappulat voisivat olla pikkuriikkisen isommat. Sormi lipeää joskus turhankin helposti kääntämisnamiskojen yläpuolelle tulevaan kuvakkeeseen, josta aktivoidaan esim. pompautusjousi tai muu kerätty buustausroina. Näin jälkikäteen korjaan vielä, että nappulaongelma on lähinnä iPad-version murheenkryyni. Kännykällä pelatessa painikkeet ovat hieman kauempana toisistaan. 

    Ja näinpäs kävi - pölhöyksiä lätistessäni lätisinkin ihan turhaan. Poijjaat olivat nääs laittaneet asetusvalikkoon varsin pelaajaystävällisen säätimen. Pelin nappuloita voi nimittäin säätää kukin omille nakeilleen sopiviksi ihan tuosta vain!