Sekalaista sähellystä vuodesta 2010

Sisällön tarjoaa Blogger.

Etusivu


Jossu @ Pixabay

Jossun public domain -kuvat. Ilmaisia kuvia omaan ja mainoskäyttöön.

Iso slideri

[4][valokuvaus][slider-top-big][display_title_name]
Olet täällä: Etusivu / Ratsastuskurssilla

Ratsastuskurssilla

| Ei kommentteja
Aikuisena on helpompi toteuttaa itseään ja kokeilla uusia harrastuksia. Vihdoin ja viimein sain tänä syksynä aikaiseksi aloittaa ratsastuksen alkeiskurssin, ja olen ihan innoissani!

Käyn Tiinan Tallilla aikuisille suunnatulla alkeiskurssilla. Mukavaa, että aikuisille on järjestetty oma kurssi.

Kurssi lähti liikkeelle pikaisesta katsauksesta hevosen varustamisesta ja varusteista. Koska kurssimme on aina päivän viimeinen, hevosilla on kamppeet päällä valmiiksi. Mikäli haluaa, voi ilmoittaa haluavansa itse varustaa hepan ratsastuskuntoon. Ehkä jossain vaiheessa vielä kokeilen osaamistani ja onneani sillä saralla :D Tähän asti minulle on riittänyt, että otamme varusteet pois tunnin päätyttyä. Siihen liittyy kaksi minulle vaikeahkoa toimenpidettä, nimittäin riimun laittaminen ja hevosen vienti ulos aitaukseen. Tähän asti kumpikin asia on vähän aiheuttanut päänvaivaa, mm. miten ihmeessä voi tietää miten päin se riimu tulee??? Toinen pulma on hevosen vienti ulos - tallin ulko-ovella on kasa heinäpaaleja, jotka vetävät hepoja puoleensa. Eikä siinä vielä kaikki, ulkona hepoja houkuttaa ne ah-niin-ihanat vehreät ojat, joihin on ihan pakko päästä ja vetää se taluttajakin mukana.

No ehkä se tästä suttaantuu. Tällä hetkellä aion keskittyä ravissa keventämisen opetteluun, ehkä en sitten putoa kyydistä :D